Vores Special øl

Husets pilsner – deeeet bajer!

Husets

Kristal roman lager

I snart 5 århundreder, har der været fremstillet øl på det familieejede Roman bryggeri. Det romerske familie bryggeri ligger i Mater, øst for byen Oudenaarde i Belgien. I 1545 er bryggeriet placeret langs en større vej, der forbinder Tyskland til Frankrig. Langs denne kommercielle rute, lå gården/“bryggeriet” kaldet “De Clocke”, hvor rejsende kunne hvile sig, tilbringe natten og få opstaldet hesten. Måltiderne og ikke mindst det hjemmebrygget øl lagde grobund for en succesrig forretning. 12 generationer senere, er det, der engang var en side forretning en hovedaktivitet og bryggeriet ROMAN er født.

Tapa´bajer fra Roman

Er brygget til Tapavino ud fra ideen om en forfriskende, men fyldig ”blonde” pilsner. Øllen er lys gylden med et flot hvidt skumhoved. Duften af strå og sød humle stemmer helt overens med oplevelsen når Tapa´bajer nydes. Det tager knap 5 uger at fremstille denne perlende forfriskning. Det tager kun et enkelt sip og et øjeblik at forelske sig i den.

5,2% alc. IBU 18

Alaskan Brewey

AlaskanGo´ North

Lige fra de første opdagelsesrejsende i 1700-tallet gennem guld æraen, har man kunne stille tørsten på Alaska´s lokale Brew pup´s. I 1986, grundlagde parret Marcy og Geoff Larson Alaskan Brewing Company.
Alaskan´s øl afspejler områdets historie og innovation. Export er ikke bryggeriets første prioritet, men af afveje er det alligevel lykkedes at få en enkelt variant repræsenteret i Europa.

Alaskan Smoked Porter!

Introduceret første gang i 88´ med efterfølgende årgangsbryg hvert år. Smoked porter brygstilen har efter dette spredt sig udover hele USA og Alaskan smoked porter er den mest prisvindende af sin art ved World Cup Beer Festival!


Anderson Valley

Grow an antler!
Grundlagt i 1987. De skinnende rustfri tanke i den rå natur, og duften af friskbrygget øl som præger dalene i Anderson Valley har skabt et enestående univers for øl-elskere. Efterspørgslen på AVBC prisbelønnede ales oversteg kort efter lancering max produktion. Kapaciteten blev derfor øget med 400% allerede indenfor de første 5 år. Igen 5 år efter udvidede man bryggeriet. Denne gang til state-of-the-art, tre-etagers bryghus som blev indviet i 2000. Herefter startede eksporten til Europa.

Boont Amber Lager

BoontBalance. Det er hvad der gør Boont Amber Ale så enestående. En rig krystal malt giver denne øl en dyb kobber nuance og bidrager med karamel sødme, mens en naturligt krydret bitterhed fra nøje udvalgte hel-humleknopper giver en skarp og ren finish. En antydning af sol ristet korn, en smule karamel, og en melon agtig fylde supplerer en ædel humle aroma.

 

 

Hop Ottin IPA

IPAHumle. Det er hjørnestenen i India Pale Ales rundt omkring i verden, og denne Hop Odn ‘IPA er ingen undtagelse. Håndlavet med rigelige mængder af Columbus og Cascade, denne øl er et udstillingsvindue af lyse citrus aroma, fed grapefrugt og fyr-lignende smag og raffineret bitterhed. En strålende, men dyb rav farve og en solid malt rygrad, karakterisere denne udsøgte IPA. Fine antydninger af citron og roser, samt bergamot klimaks med en tør, urte finish afslutter en velafbalanceret fortolkning af en West Coast IPA.

 

Barney Flats Oatmeal Stout

OatmealMørk. Den dybe ibenholt farve, med et let lysere mahogni hoved og en fed, ristet smag gør Barney Flats Oatmeal Stout til en seriøs kandidat på verdens ranglisterne. En fyldig aroma af friskbagt brød, espresso, og tørrede kirsebær forenes problemfrit med rig toffee smag og den cremet mundfornemmelse skaber en uovertruffen drikke oplevelse.

 

 

Heelch´O Hops Db. IPA

HeelchRobust. Brygget med en “heelch” (der betyder “en masse” i Boontling) Columbus, Chinook og Cascade humle, præger denne dobbelt IPA som angriber ganen i et festfyrværkeri af bitterhed, der helt kunstfærdigt afbalanceret afrunder med et fyldig malt fundament. Med en dyb farve af poleret messing og en næse, der dufter af lyserøde grapefrugter og redwood nåle. En småkage-lignende malt smag der sammenflettet med antydninger af vanille, mango og peberkorn, efterlader dig med en næsten varm afslutning i svælget.

 

Brother David´s Triple

Trippel. Svarende til belgisk stærk ale. Denne øl som ofte karakteriseres ved sin lysere farve, krydret aromaer og kompleksitet. Brother Davids Triple er brygget med rigelige mængder bleg malt samt belgisk candi sukker, giver det en dyb gylden nuance, medium krop og rig følelse i munden. Den tætte hoved giver off aroma af kandiseret appelsinskal, kløver honning, pærer, og en antydning af nyslået felter. De frugtagtige estere og krydret humlesmage afbalancere phenol egenskaber, der fører til en pebret, citrus finish.


 

Comments are closed